.

Thursday, December 26, 2013

Ottoman War History

Den första armé av det Osmanska riket bestod Gazis, turkiska tro krigare. De volt-ampere effektiv bon bon mot små länder och furstendömen, men inte alltid var tillförlitliga. (J. F. VonHamer-Purgstal 771) Till exempel var retreat ursprungliga osmanska staten mycket nära till Konstantinopel, huvudsta retreat i den kämpande bysantinska riket, det var inte övertaget förrän 1453. Vid tidpunkten för dess bildande den osmanska staten inte kunde besegra de regerande arméer av Konstantinopel grund av sine ringa och otränade armén. Vidare när ottomanerna gick för att möta större och starkare armér från det tatariska imperiet, at a lower place ledning av Timur Lenk, den Gazis öde. Vänster med en armé av kristna vasaller, föll ottomanerna till tatariska armén. Eftersom Gazis visat sig otillförlitlig Sultanen Murad I omkring 1371 ansåg det nödvändigt att bygga upp en armé som skulle ha överlägsna kämpar makt och vara lojala mot honom. Han bör jade bygga upp styrkan i olika icke-turkiska grupper i hans tjänst, särskilt de bestående av kristna slavar och konverterar till islam. Denna nya militära infanteri var välorganiserat och tränade, det var kallas JANITSJAR. Dessa JANITSJAR krigare var mestadels består av kristna eller judar som hade konverterat till islam. De växte upp i JANITSJAR lägret från omkring 5 års ålder.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
De var utbildade för att vara skräckinjagande krigare, även om vissa var utbildade för att vara administratörer. De flesta av JANITSJAR soldater i kavalleriet. Kavalleriet var en av de viktigaste nycklarna till det Ottomans ka många segrar. The JANITSJAR crapper sol! dater betalades med en vanlig lön nu att landet var etablerad och uppbörden av skatt. Orhan s [son till Osman, grundaren av det ottomanska imperiet] fånga av Bursa i 1324 utgjorde den första möjligt att utveckla den administrativa, ekonomiska och militära makt som krävs för att göra detta furstendöme till en riktig stat och skapa en armé The JANITSJAR Corps var det mest fantastiska kraft att Europa hade tvistat med i århundraden....If you apprehension to get a full essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment